Administratie


  Ondernemers

ATFA administratie biedt diversen administratieve pakketten. Naast dat u uw administratie bij ons nog gewoon kunt aanleveren in de wel bekende "schoenendoos" werken wij met een digitaal systeem.


U kunt uw administratie dus ook digitaal bij ons aanleveren hierdoor is het voor u een stuk eenvoudiger en sneller om uw nota's, bonnen en facturen aan te bieden. U maakt met uw mobiele telefoon een foto van bijvoorbeeld een benzinebon en load deze up in het systeem, dat is alles, verder  zorgen wij voor een gestructureerde administratie die u ten alle tijden kunt inzien en dus heeft u altijd inzicht in de financiĆ«le positie van uw bedrijf. U kunt in ons systeem ook uw facturen aanmaken , dit is een erg handige tool omdat de factuur dan ook gelijk in uw administratie verwerkt is. 


Vanuit de jaarcijfers uit de financiĆ«le administratie stellen wij de jaarrekening/balans samen waarbij desgewenst een samenstellingsverklaring, beoordelingsverklaring of een accountantsverklaring kan worden verstrekt 


Verder biedt ATFA administratie ook de mogelijkheid aan voor uw debiteurenbeheer en/of crediteurenbeheer over te nemen. Wij zien immers welke facturen onbetaald zijn gebleven en kunnen hierop direct actie ondernemen. Wij hebben jarenlange ervaring in de incasso/deurwaardersbranche en hierdoor bent u zeker van gedegen kennis en aanpak. Vaak is 1 telefoontje  al voldoende om uw debiteur tot betalen te manen, het bespaart u tijd en het eventueel inschakelen van een incassobureau. Kijk bij onze tarieven om te zien welk pakket het beste bij u past.


Naast de volledige administratie kunt u er bij ATFA administratie ook voor kiezen alleen een bepaald deel van uw administratie aan ons over te dragen of een enkele opdracht te geven. Er is veel mogelijk bij ATFA administratie, vraag naar de mogelijkheden stuur ons gerust een bericht voor bijvoorbeeld een offerte op maat of een afspraak bij ons op kantoor.  


Particulieren


Een la vol met papieren, geen tijd hebben wegens uw drukke werkzaamheden, moeite hebben met al dat papierwerk en/of bellen naar instanties of bent u de Nederlandse taal niet genoeg machtig en is daarom veel van wat er op u afkomt abracadabra? 

ATFA helpt u graag verder. U kunt bij ons terecht voor:

- het uitzoeken en ordenen van uw administratie

- invullen van formulieren

- bellen naar instanties

- inkomstenbelasting verwerken

- bezwaarschrift opstellen

- aanvragen van toeslagen

- administratieve afhandeling bij overlijden van uw naasten


Graag maken wij een afspraak met u op ons kantoor of komen wij zo nodig, kosteloos bij u thuis om de situatie in kaart te brengen en een plan van aanpak op te stellen. Wij werken op uurtarief en bij ons bezoek zullen wij na inventarisatie gelijk aangeven wat de kosten van onze dienst(en) ongeveer zijn zodat u niet voor verassingen komt te staan. 


Stuur ons een bericht met uw verzoek(en) binnen 2 werkdagen ontvangt u van ons een bericht, prijsopgave of nemen we telefonisch contact met u op voor een afspraak te maken op kantoor of bij u thuis om de situatie in kaart te brengen.