Belasting

  

Als ondernemer heb je met de belastingdienst te maken. Het is een terugkerend onderwerp waar voor ondernemers veel tijd in gaat zitten, tijd die je liever besteed aan ondernemen. ATFA administratie kan voor u de omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en loonheffingen indienen, zo ontzorgen wij u.


Via uw financiƫle administratie berekenen wij uw aangifte, u krijgt geld terug of u moet betalen. Voordat wij de aangifte indienen bij de belastingdienst krijgt u van ons een uitdraai van de aangifte per e-mail. Na uw goedkeuring wordt de aangifte door ons electronisch naar de belastingdienst toegezonden.


U kunt ervoor kiezen de correspondentie van de belastingdienst via ons kantoor te laten lopen. De correspondentie van de belastingdienst voor uw onderneming wordt dan naar ons kantooradres gestuurd en wij zorgen voor de verdere afhandeling hiervan. Zo nodig vragen wij uitstel aan of starten wij een bezwaarprocedure danwel in samenwerking met onze accountant of belastingadviseur. 


heeft u vragen? neem gerust contact met ons op of stuur ons een bericht.